مواد لازم:
برگ اسفناج (پاک و خردشده): 200 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شکر (نرم و دانه ریز): 150 گرم
روغن مایع: 125 میلیلیتر
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
آب لیموترش: 2 قاشق سوپخوری
آرد گندم (الک شده): 310 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
روغن جامد: مقداری برای چرب کردن
خامه (فرم گرفته): 450 تا 500 گرم
پودر پسته: مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
1-برگهای اسفناج را با گوشتکوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآیند.
2- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.
3-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
4- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.
5- وانیل را نیز به آن بیفزایید.
6- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
7- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.
8- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.
9- در سینی فر 40*30 سانتیمتری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.
10- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
11-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
12- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.
منبع: sanazsania