آمادهسازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 4 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
شير: دو سوم ليوان
شکلات تختهای: 100گرم
پنیر خامهای: 200 گرم
پودر ژلاتین:يك قاشق غذاخوری
خامه: 200 گرم
کره: 100گرم
پودر قند: يك قاشق غذاخوری
بیسکویت (شکلاتی کرمدار): 250 گرم
طرز تهیه:
در ابتدا بیسکویتهای کاکائویی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ و دیواره را کاملا چرب کنید و بعد مخلوط بیسکویتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند. مواد را به مدت يك ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات و شیر را داخل کاسهای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود ( روش بن ماری).
ژلاتین را نیز داخل کاسهای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید (هم نزنید) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.(میتوانید داخل مایکروویو هم آن را حل کنید).
پنیر خامهای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را جداگانه داخل کاسهای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکویتهایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 3 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
پس از اینکه چیز کیک بسته شد آن از قالب خارج کنید .به این صورت که اول با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید و بعد آن را از قالب خارج کنید.
چیز کیک را با شکلات آب شده و فندق تزیین کنید.
نكته:
بجای يك قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از 2 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 4 ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید.
نوش جان
WWW.SOORAN.COM
نظر شما