مواد لازم برای سالاد هندوانه و گوجه:
گوجهفرنگي محلی: ۳۰۰ گرم
هندوانه: یک چهارم از یک هندوانه بزرگ
برگ نعناع: مقداری
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه سالاد گوجهفرنگي و هندوانه:
گوجهها را از وسط نصف کنید و در یک کاسه بزرگ بگذارید
برگ نعناع را از ساقهها کنده و داخل کاسه بریزید (یکی از برگهای نعناع را همراه با ساقه برای تزیین نگه دارید).
حالا روی مواد سالاد پنیر ریخته و خیلی آرام مخلوط را هم بزنید، تا میوهها له نشوند.
در آخر با نعناع آن را تزیین کرده و سرو کنید.
منبع: novinzi.com