دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: می‌توانید به دلخواه، از دیگر سبزی‌جات نیز برای سالاد استفاده نمایید و یا آنرا با سس سویا مصرف کنید.

آشنایی با روش تهیه نودل چینی

مواد مورد نیاز برای سالاد نودل چینی:

مرغ آب پز خرد شد یک لیوان

جعفری خرد شده یک لیوان

هویج رنده شده یک لیوان

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مایونز يك چهارم لیوان

خامه يك چهارم لیوان

نودل (رشته چینی) یک بسته

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

 

نودل چینی

  • طرز تهیه سالاد نودل چینی:

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می‌کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می‌کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می‌دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزی‌جات و مرغ می‌افزاییم.

برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

کد خبر 312229

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha