پاییز فصل سبزیجات متنوع است. سبزیجاتی رنگی و سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی. اگر در این فصل بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است! چون سبزیجات این فصل جان میدهند برای تهیهی انواع سالادهای خوشمزه و مغذی.
- سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
- مواد لازم برای 4 نفر
هویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل) يك عدد
هویج 2 عدد
توفو 125 گرم
سس سویا يك قاشق غذاخوری
روغن کلزا يك قاشق غذاخوری
روغن زیتون يك قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
- طرز تهیه
مدت زمان آماده سازی:15 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
هویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.
روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.
توفوها را به صورت مکعبهای کوچک تقسیم کنید و آنها را داخل ماهیتابهی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.
****
- سالاد بوقلمون، قارچ و جوانهی سویا
- مواد لازم برای ٤ نفر
جوانهی سویا 400 گرم
قارچ 200 گرم
سینهی بوقلمون 300 گرم
ساقهی تره فرنگی یا پیازچه 4 عدد
سیر له شده يك قاشق چایخوری
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد يك قاشق غذاخوری
کنجد يك قاشق غذاخوری
سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا
- روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
جوانههای سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانهها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
قارچها را بشویید و خرد کنید. فیلهی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابهی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
سس را با ترکیب بقیهی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقهی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
بوقلمونها را با جوانهی سویا، قارچ و سسی که آماده کردهاید مخلوط کرده و سرو کنید.
****
- سالاد چغندر، تربچه و پیاز
- مواد لازم برای ٤ نفر
چغندر قرمز خام يك عدد
ترب سیاه 2 عدد
کاهو چند برگ
پیاز شیرین يك عدد
بادام یا گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک يك قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکهی توت فرنگی يك قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
- روش تهیه
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 2 دقیقه
پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آنها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آنها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آنها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاهها را شسته و پوست بگیرید و آنها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیهی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادامها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آنها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
منبع: تبيان
نظر شما