تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷

همشهری آنلاین: کنجد عسلی را هم بچه‌ها و هم بزرگترها دوست دارند.

  • مواد لازم

شکر 6 قاشق غذاخوري

عسل 6 قاشق غذاخوري

کنجد 2 پیمانه

مغز تخمه آفتابگردان،خلال پسته برای تزئین

کره مقدار کمی

  • طرز تهیه:

1. کنجد را بریزید داخل سینی فر بگذارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشان عوض شده و تست شوند  و کمی طلایی شوند.

زیاد نگذارید که رنگشان عوض شود فقط طلایی شوند کافی است. اگر قهوه‌ای شوند طعمشان نيز بد شده و در نتیجه شیرینی‌ها هم بد مزه و تلخ می‌شوند.

2. یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روي آن را کامل کره بمالید و کنار بگذارید.

3. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب شود کافی است.

4. شکر و عسل را بگذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر آب شود، به مدت تقریبا 5 دقیقه بگذارید روی حرارت باشد تا وقتی که مواد بجوشد و حباب بزند کنجد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

5. بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و سعی کنید به هم فشارشان دهيد و یک جا جمع کنید و با وردنه رويش را صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدهید . می‌توانید مستطیل یا مربع برشش داده و روی آن‌ها مغز تخمه و خلال پسته بپاشید.

6. بعد دست نزنید و بگذارید تا کاملا خنک شده و بعد از هم جدايشان کنید.

www.sooran.com