- مواد لازم
شکر 6 قاشق غذاخوري
عسل 6 قاشق غذاخوري
کنجد 2 پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان،خلال پسته برای تزئین
کره مقدار کمی
- طرز تهیه:
1. کنجد را بریزید داخل سینی فر بگذارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشان عوض شده و تست شوند و کمی طلایی شوند.
زیاد نگذارید که رنگشان عوض شود فقط طلایی شوند کافی است. اگر قهوهای شوند طعمشان نيز بد شده و در نتیجه شیرینیها هم بد مزه و تلخ میشوند.
2. یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روي آن را کامل کره بمالید و کنار بگذارید.
3. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب شود کافی است.
4. شکر و عسل را بگذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر آب شود، به مدت تقریبا 5 دقیقه بگذارید روی حرارت باشد تا وقتی که مواد بجوشد و حباب بزند کنجد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
5. بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و سعی کنید به هم فشارشان دهيد و یک جا جمع کنید و با وردنه رويش را صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدهید . میتوانید مستطیل یا مربع برشش داده و روی آنها مغز تخمه و خلال پسته بپاشید.
6. بعد دست نزنید و بگذارید تا کاملا خنک شده و بعد از هم جدايشان کنید.
www.sooran.com