همشهری آنلاین: با همراه کردن رولت گردویی با چای، عصرانه فوق‌العاده‌ای برای خود تهیه کنید.

  • مواد لازم

بیکینگ پودر:  دو و نیم قاشق چای‌خوری

شکر: نصف لیوان+میزان دلخواه برای بین رولت

آرد: دو و نیم لیوان

ماست (چکیده): نصف لیوان

کره (آب شده): نصف لیوان

تخم مرغ: يك عدد

گردو (خرد شده): نصف پیمانه

دارچین: يك قاشق غذاخوری

تخم مرغ: يك عدد

پودر هل سبز: يك قاشق مرباخوری

  • طرز تهیه:

ابتدا شکر و کره اب شده را با هم مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود.سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ماست چکیده را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا ماست باز شده و کاملا با مواد یکنواخت شود.

 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا کاملا هواخورده و سبک شوند.آرد را با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید تا در نهایت خمیر مناسبی ایجاد شود (اگر خمیر چسبنده بود میزان بیشتری آرد اضافه کنید).

خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و روی آن یک پارچه نمدار قرار دهید و آن را يك تا يك و نیم ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

وقتی خمیر استراحت کرد آن را روی میز آردپاشی شده باز می‌کنیم.

تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا می‌کنیم. سفیده را خوب مخلوط کرده و روی سطح خمیر می‌زنیم.

گردوی خرد شده را با شکر و دارچین و هل مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم و کل سطح آن را می‌پوشانیم.

خمیر را به آرامی رول می‌کنیم و داخل سینی فر چرب شده قرار می‌دهیم و روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا سیاه دانه یا هر نوع مغز دلخواه می‌پاشیم.

سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار داده و نیم ساعت رولت را می‌پزیم.

  • نکات:

1) این رولت را در طبقه وسط فر بپزید.

2) در صورت تمایل به همراه گردو مقداری کشمش هم بین مواد بریزید.(مخلوط گردو و کشمش چرخ شده طعم فوق‌العاده‌ای به رولت میدهد)

3) می‌توانید گردو را چرخ کنید تا راحت‌تر داخل خمیر پخش شود.

4)پیشنهاد می‌کنم گردو را یک شب داخل مخلوط آب،عسل و گلاب و چند دانه هل بخوابانید تا خوشمزه‌تر شود.

نوش جان

www.sooran.ir