مدت زمــان طبخ: 30 دقیقه
مناسب برای تعداد: 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 145 کالری
چربی برای یک نفر : 4.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 7.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 18.00 گرم
مواد لازم جهت تهیه پلو مرغ طلایی :
1. کره : 3 قاشق غذاخوری
2. ران مرغ بدون اسخوان و پوست ، به قطعات بزرگ خرد شده : 8 عدد
3. پیاز خلال شده : 1 عدد
4. پودر زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری
5. پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری
6. برنج دانه بلند : 250 گرم
7. ماست : 425 میلی لیتر
8. کشمش : 60 گرم
9. عصاره مرغ : 200 میلی لیتر
10. گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد
11. گشنیز یا جعفری تازه ، خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
12. نارگیل ، تفت داده شده : 2 قاشق غذاخوری
13. نمک : به میزان لازم
14. فلفل : به میزان لازم
15.گشنیز تازه : جهت تزیین
- طرز تهیه پلو مرغ طلایی :
1. کره را در یک قابلمه چدنی یا تفلون حرارت داده و مرغ و پیاز را حدود 3 دقیقه در آن سرخ نمایید.
2. زردچوبه ، دارچین ، برنج و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه نموده ، هم بزنید و به آرامی به مدت 3 دقیقه سرخ نمایید .
3. ماست، کشمش و عصاره مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید . درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، مرتب مواد را هم بزنید ، تا برنج نرم شده و همه آب مرغ را جذب کند . در صورتیکه مخلوط شروع به خشک شدن کرد ، مقدار بیشتری عصاره مرغ به آن بیافزایید .
4. گوجه فرنگی خرد شده و جعفری یا گشنیز تازه را به مواد بیافزایید .
5. بر روی پلو مرغ طلایی ، نارگیل تفت داده پاشیده و با گشنیز تازه آن را تزیین نمایید .
- توصیه سرآشپز جهت تهیه پلو مرغ طلایی :
برنج دانه بلند ارزانترین و رایجترین برنج موجود در بازار است . برنج باسماتی به دلیل دانههای باریک و عطر خوشی که دارد گرانتر میباشد . تمامی برنجها ازجمله باسماتی را قبل از استفاده باید کاملا زیر شیر آب سرد بشویید .
منبع : آشپزی سریع و آسان