سه‌شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزی‌جات پخته می‌شود ریشه این غذا به نیس باز می‌گردد.

راتاتویی خورش فرانسوی
  • مواد لازم برای تهیه راتاتویی خورش فرانسوی:

۲ عدد کدو قلمی سبز بزرگ

یک عدد بادمجان بزرگ

۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط و سفت

۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز بزرگ

۱ عدد پیاز

۱/۲ حبه سیر

ریحان چند پر (به صورت سالم و خرد شده)

روغن،‌ نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن،‌ سرکه سفید به دلخواه

۴ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان رنده شده

راتاتویی

  • طرز تهیه راتاتویی خورش فرانسوی :

پیاز را درشت خرد کرده و روی آتش تند تا ۳ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن تکه‌های فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز را که به همان درشتی خرد کرده‌اید به آن بیافزایید و شعله را همچنان زیاد نگه‌دارید.

برای جلوگیری از ته گرفتن مواد،‌ میزان روغن را به اندازه‌ای تنظیم کنید که کف ماهیتابه در تمام نقاط به اندازه کافی روغن داشته باشد.

پس از ۳ دقیقه دیگر، اول نصف حبه سیر را ریز خرد کرده و در ماهی‌تابه به اندازه ۱ یا ۲ دقیقه تفت دهید و سپس بادمجان و کدو را که که از عرض به شکل مورب و کاملاً قطور (حداقل ۲ سانتمیتر) بریده‌اید اضافه کنید.

بادمجان و کدو تقریباً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به زمان نیاز دارند تا نسبتاً پخته شوند، اگر دیدید در طی این مدت غذا در حال ته گرفتن است، شعله اجاق را فقط کمی پایین بکشید،‌ اما مراقب باشید خوراک آب نیاندازد، چون همه این سبزی‌جات باید بخوبی سرخ شوند و اگر در آب خودشان پخته شوند راتاتویی شما مزه اصلی خود را نخواهد داد.

کد خبر 355443

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha