- مواد لازم:
آرد الک شده: 2 فنجان
بکینگ پودر: 2 قاشق چايخوري
نمک: نصف قاشق چايخوري
پودر دارچین: نصف قاشق چايخوري
کره ذوب شده: نصف فنجان
شکر قهوهای: يك فنجان
شکر سفید: يك فنجان
تخم مرغ:2 عدد
عصاره وانیل: 2 قاشق چايخوري
سیب ریز خرد شده: يك فنجان
گردوی ریز خرد شده: يك فنجان
شکر سفید: یک چهارم فنجان
پودر دارچین: يك قاشق غذاخوري به علاوه يك قاشق چايخوري
- طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 23 * 33 سانتی را چرب کرده کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر ، نمک و نصف ق چ دارچین را مخلوط نموده الک کرده کناری بگذارید .
کره ذوب شده ، شکر قهوهای و 1 فنجان شکر سفید را با قاشق چوبی کاملا مخلوط نمایید . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود سپس مخلوط آرد را اضافه کرده یکدست که شد سیب و گردو را اضافه کنید .
مخلوط آماده شده را در سینی ریخته صاف کنید .
باقیمانده شکر و دارچین را مخلوط نموده روی آنها بپاشید و به مدت 35 - 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر با دست کمی وسط بارها را فشار دادید و به حالت اولیه برگشت میتوانید از فر خارجشان کنید و بعد از این که کاملا خنک شدند برش بزنید .
- مواد لازم برای سس کارامل
شکر قهوهای: نصف فنجان معادل 88 گرم
شیر: 2 قاشق غذاخوري
کره: 4 قاشق غذاخوري معادل 56 گرم
تمام مواد سس کارامل را با هم مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا به جوش آید مراقب باشید مواد ته نگیرند و نسوزند . کارامل را با هم زدن مدام حدود 5 دقیقه بجوشانید سپس شعله را خاموش کنید . و با قاشف روی بارهای سیب که سرد شدهاند ریخته اجازه دهید خودش را بگیرد . بهتر است قبل از برش بارهای سیب سس کارامل را رویش بریزید البته این کار کاملا به دلخواه شما بستگی دارد و میتوانید کارامل را استفاده نکنید .
منبع: آکاایران