- مواد اولیه:
آب يك لیوان
پودر کاکائو (مرغوب) ۲ لیوان
کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲ سوم لیوان
شکر نصف لیوان
شیر (پرچرب) ۲ سوم لیوان
پودر قند يك چهارم لیوان
- طرز تهیه:
ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد زیر شعله را ملایم کنید.کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آنها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی اب در حال جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(روش بن ماری)دقت کنید که هیچ تودهای نباید داخل مواد وجود داشته باشد حتی در صورت لزوم میتوانید از گوشتکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات استفاده کنید.حالا يك لیوان اب گرمی را به مواد اضافه کرده و باز هم خوب هم بزنید.
زیر شعله را کمی زیاد کنید.مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.در صورتی که احساس کردید دما زیاد شده آن را مجددا کم کنید.مخلوط را به ظرف جداگانه منتقل کنید و شکر و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
در صورت تمایل مواد را با همزن مخلوط کنید.
قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل مغز برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات يك شب داخل فریزر بماند.
- نکات:
۱)توجه داشته باشد که خوب یا بد بودن طعم شکلات مستقیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو میباشد پس هنگام خرید پودر کاکائو دقت کنید که از نوع مرغوب ان استفاده شود.
۲)اگر میخواهید شکلات شما روشنتر شود از مقدار بیشتری شیر استفاده کرده و ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کنید تا مشکلی در بستن شکلات نداشته باشید.
۳)هرچه پودر کاکائو شما مرغوبتر باشد رنگ شکلات تیرهتر خواهد شد.
۴)در صورت تمایل از شیرهای طعم دار مثل شیر نارگیل،شیر موز و سایر طعمها در تهیه شکلات استفاده کنید.
منبع:سرآشپز