به گزارش رویترز این ضربالاجل که در اول سال ۲۰۱۷ قرار داده شده است، بر مبنای قانون ملی ثبت کالری است که جزئی از لایحه مراقبتهای بهداشتی ارزان پیشنهاد شده بوسیله باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا مصوب سال ۲۰۱۰ است.
هدف از این قانون کمک به مصرفکنندگان آمریکایی برای مبارزه با چاقی است، چراکه یکسوم آنان کالریهای دریافتیشان را از غذا خوردن خارج از خانه به دست میآورند.
این مقررات رستورانها و سایر محلهای فروش غذا را ملزم میکند که کالریهای غذاها را در منوها و تابلوهای منوی خود ثبت کنند.
تأخیر اجرای این قانون از ضربالاجل قبلی اول دسامبر ۲۰۱۶ در آخرین دستورالعمل سازمان غذا و داروی آمریکا که در ۵ مه انتشار یافت، اعلام شده است.
شروع اعمال این قانون در حالی به تأخیر انداخته میشود که منتقدان اولیه آن مانند فروشگاههای زنچیرهای فست فود مانند شرکت مکدونالد سالهاست برای رعایت قوانین وضعشده در کالیفرنیا، شهر نیویورک و سایر قلمروها چنین اطلاعاتی مانند میزان کالری را در منوهایشان ثبت میکردهاند.
مارگو ووتان، رئیس بخش سیاست تغذیهای در ةمرکز علوم برای منافع عمومی» که یکی از طرفداران قدیمی ان قانون است، گفت: «امیدوارم این ضربالاجل چدید دوباره تغییر نکند»
لابی کنندگان برای شرکت پیتزای دومینو و انجمنهای فروشگاههای خواروبارفروشی و سوپرمارکتها به عقب انداختن ضربالاجل قبلی کمک کردند و مجلس نمایندگان آمریکا که در دست حزب مخالف جمهوریخواه است، در ماه فوریه طرحی را با هدف تضعیف این قانون به تصویب رساند.
مقابله با همهگیری چاقی در آمریکا یکی از برنامههای اصلی کاخ سفید است و میشل اوباما، همسر باراک اوباما در این زمینه پیشگام بوبده است
کاخ سفید مخالفت خود را با طرح اخیر مجلس نمایندگان اعلام کرده و گفته است که این طرح «هدف این قانون یعنی فراهم آوردن اطلاعات مداوم و واضح درباره کالریهای غذاها برای مصرفکنندگان را مخدوش میکند.» اما با وجود به طور رسمی اعلام نکرده است کهرئیسجمهور این طرح را وتو خواهد کرد.