به گزارش خبرنگار مهر، سیب حاوی ۱۰۷ میلیگرم پتاسیم است که به ما کمک میکند تا به بخشی از ۴۷۰۰ میلیگرم پتاسیم مورد نیاز بدنمان در طول روز دست یابیم.
اگرچه پتاسیم، سومین ماده معدنی فراوان بدن است، اما بسیاری از افراد مقدار کافی این ماده را مصرف نمیکنند. از جمله فواید پتاسیم عبارتند از: کاهش ریسک سکته؛ بهبود سلامت استخوانها و عملکرد مغز؛ افزایش متابولیسم، و رشد بافت عضلانی.
فهرست مواد خوراکی مملو از پتاسیم در ادامه ارائه میشود که با گنجاندن آنها در رژیم غذاییتان، میتوانید این ماده معدنی بدنتان را تامین کنید.
- موز
یکی از معروفترین منابع پتاسیم موز است. این میوه حاوی بیش از ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم بوده و منبع خوب فیبر، ویتامینهای B ۶ و C بشمار میآید.
این میوه حاوی ۹۷۵ میلیگرم پتاسیم بوده و یکی از غنیترین منابع پتاسیم بشمار میآید.
- سیب زمینی
یک سیب زمینی پخته حاوی ۹۴۱ میلیگرم پتاسیم است و در مقایسه با یک سیب زمینی شیرین نیمه پخته با میزان پتاسیم ۵۴۲ میلی گرم، پتاسیم بیشتری دارد.
- ماست
زمانی که ماست از شیر کامل و تصفیه نشده تهیه شود حاوی ۴۲۰ میلیگرم پتاسیم است. ماست کم چرب با میزان ۳۸۰ میلیگرم، میزان پتاسیم نسبتا کمتری دارد و ماست یونانی حاوی ۲۵۰ میلیگرم پتاسیم است.
براساس نوع ماهی، میزان پتاسیم یافت شده در یک ماهی ۸۵ گرمی میتواند از ۲۹۲ تا ۵۳۴ میلیگرم باشد.