به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان، هنوز علت دقیق بروز سرطان نامعلوم است اما پیروی از یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم میتواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
از این رو کارشناسان معتقدند خوردن تخم مرغ، ریسک سرطان سینه را کاهش میدهد. اما از آنجائی که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اکثر افراد یا تخم مرغ را از رژیم غذاییشان حذف میکنند یا فقط سفیده آن را میخورند.
تخم مرغ سرشار از اسیدچرب اُمگا-۶ است. اسیدهای چرب اُمگا-۶ موجب کاهش ریسک سرطان سینه از طریق افزایش ترکیبات ضدالتهابی میشوند.
همچنین تخم مرغ حاوی کولین، ویتامین B کمپلکس، است که نقش مهمی در عملکرد عادی سلولها، بدون توجه به سن و جنسیت ایفاء میکند و موجب کاهش ریسک بروز سرطان سینه هم میشود.
مطالعات قبلی هم این فایده تخم مرغ را تایید میکنند. مطالعه سال ۲۰۰۳ منتشرشده در مجله تحقیق سرطان سینه نشان میدهد زنانی که در طول نوجوانی رژیم غذایی مملو از تخم مرغ، سبزیجات و فیبر داشتهاند، کمتر از سایر زنان مبتلا به سرطان سینه میشوند. طبق این مطالعه، خوردن یک عدد تخم مرغ در روز موجب کاهش ریسک سرطان سینه تا ۱۸ درصد میشود.
در مطالعه سال ۲۰۰۵ هم، مشخص شد زنانی که حداقل در هفته ۶ تخم مرغ میخوردند ۴۴ درصد کمتر از زنانی که دو تخم مرغ یا کمتر در هفته مصرف میکردند، مبتلا به سرطان سینه شدند.