به گزارش خبرنگار مهر، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماریها را کاهش میدهد.
خوردن روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام میتواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.
نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزجات آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان دادهاند اما در حال حاضر دادههای کمتری در مورد ارتباط این مغزیجات با این بیماریها وجود دارد.
محققان به منظور دستیابی به این یافتهها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.
داگفین آیون، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماریهای مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزیجات آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»