به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان اگر نمیتوانید وزن خود را کم کنید ممکن است به دلیل کمبود پروتئین در رژیم غذاییتان باشد. مطالعه جدید محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کلورادو نشان میدهد بین وزن ناسالم و کمبود پروتئین در رژیم غذایی افراد ارتباط وجود دارد.
طبق یافتههای این مطالعه، دسترسی محدود به پروتئین رژیمی موجب میشود زنان کالری بیشتری مصرف کرده و در نهایت چاق شوند.
یافتههای این مطالعه براساس فرضیه اهرم پروتئین است. طبق این فرضیه، درصورتیکه فرد میزان پروتئین کافی نیاز بدنش را مصرف نکند، اشتهای درونی مصرف پروتئین موجب حفظ تمایل فرد به خوردن میشود.
در این مطالعه، تیم تحقیق وزن و رژیم غذایی ۱۳۵ زن را در سه گروه اجتماعی-اقتصادی بررسی کردند. نتایج نشان داد نرخ چاقی در زنانی که نسبت پروتئین رژیم غذاییشان کمتر بود، بالاتر بود.
طبق توصیه کارشناسان، میانگین پروتئین موردنیاز هر فرد به ازای هر ۱ گیلوگرم ۰.۸ تا ۱ گرم است. گوشت آسانترین منبع دریافت پروتئین در رژیم غذایی است، گوشت مرغ و بوقلمون منبع عالی پروتئین کم چرب هستند. از منابع گیاهی هم لوبیا و حبوبات سرشار از پروتئین هستند.