تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

همشهری آنلاین: مادران شیردهی که شیرشان را دوشیده‌اند، باید آن را به طور مناسبی ذخیره کنند تا برای وعده بعدی تغذیه نوزاد ایمن باشد.

رعایت این اصول به نگهداری ایمن شیر مادر کمک می‌کند:

- همیشه دستتان را با دقت با آب و صابون بشویید. از محفظه پاک ساخته‌شده از شیشه یا پلاستیک عاری از بیسفنول A یا BPA یا کیسه‌های مخصوص ذخیره کردن شیر مادر استفاده کنید.

تاریخی دوشیدن شیر و نام کودکتان- اگر شیر را خارج از خانه نگه می‌دارید- را روی محفظه بنویسید. از برچسب‌های ضدآب و قلم‌های مارکر استفاده کنید.

- شیر را در عقب یخچال بگذارید که پایین‌ترین درجه حرارت را دارد. در چنین شرایطی شیر تا پنج روز پیش از مصرف آن یا منجمد کردن آن سالم باقی خواهد ماند.

- همچنین می‌توان شیر مادر را در فریزر منجمد کنید. با این روش شیر تا ۶ ماه قابل‌استفاده خواهد بود.

- در هر محفظه مقدار شیر لازم برای یک وعده تغذیه نوزاد را ذخیره کنید. اگر می‌خواهید شیر را منجمد کنید، مقداری جای خالی باقی بگذارد، چون شیر پس از انجماد افزایش حجم پیدا می‌کند.

HealthDay