برای اینکه کباب کردن را بهطور سالمتری انجام دهید، این نکات را رعایت کنید:
- گوشت را به آهستگی در درجه حرارت پایینتر کباب کنید، نه اینکه آن را در حرارت بسیار بالا روسوز کنید. سوزاندن گوشت باعث ایجاد ترکیبات سرطانزا در آن میشود.
- پیش از کباب کردن گوشت چربیهای آن را جدا کنید.
- گوشت را دستکم برای ۳۰ دقیقه پیش از کباب کردن در چاشنی بخوابانید. چاشنیهای خوب سرکه، عصاره مرکبات و چای سبز هستند.
- برای اینکه غذای سالمتری به خورید، مواد گیاهی مانند گوجهفرنگی، پیاز، کدو یا فلفل را هم همراه گوشت کباب کنید.
- چاشنی باقیمانده را دور بریزید.
- کبابپزتان را تمیز نگهدارید.
HealthDay