به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه امپریال لندن دادههای بیش از نیم میلیون نفر را در ۱۰ کشور اروپایی شامل ۵۲۱,۳۳۰ به منظور تعیین تاثیر مصرف قهوه بر ریسک مرگ بررسی کردند.
محققان دریافتند میزان بالاتر مصرف قهوه با کاهش ریسک مرگ به هر علتی، بخصوص بیماریهای گردش خون و بیماریهای مرتبط با دستگاه گوارش، مرتبط بود.
قهوه یکی از رایجترین نوشیدنیهای مصرفی دنیاست که روزانه حدود ۲.۲۵ میلیارد فنجان در دنیا نوشیده میشود. قهوه حاوی ترکیباتی نظیر کافئین، دیترپنسها و آنتی اکسیدانهاست که بر بدن تاثیر میگذارند. اگرچه نحوه آماده سازی قهوه بر وجود میزان این ترکیبات تاثیر دارد.
دکتر مارک گانتر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم مصرف بیشتر قهوه با کاهش خطر مرگ به هر علت مرتبط است.»
وی در ادامه میافزاید: «مهمتر اینکه این نتایج در تمام ۱۰ کشور اروپایی با آداب و رسوم متفاوت نوشیدن قهوه یکسان بود.»
بعد از ۱۶ سال پیگیری وضعیت افراد، حدود ۴۲ هزار نفر از شرکت کنندگان مرده بودند.
به گفته گانتر، «ما دریافتیم نوشیدن قهوه بیشتر با عملکرد بهتر کبد و واکنش ایمنی بدن همراه است.»
محققان این تحقیق توصیه میکنند نوشیدن ۳ فنجان قهوه در روز برای سلامت مضر نیست و گنجاندن آن در رژیم غذایی پرفایده است.