به گزارش خبرنگار مهر، لورا استیونس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره میگوید: «نوشیدن یک فنجان قهوه ریسک سکته، نارسایی قلبی و بیماری قلبی عروق کرونر را کاهش میدهد.»
بررسی پیشرفته دادههای بدست آمده از مطالعات بلندمدت قلب نشان میدهد هر فنجان قهوه مصرفی در هفته میتواند ریسک نارسایی قلبی را تا ۷ درصد، سکته را تا ۸ درصد و بیماری قلبی را تا ۵ درصد کاهش دهد.
به گفته استیونس، «ما همچنین در یک مطالعه تعجبآور دریافتیم گوشت قرمز ممکن است با کاهش ریسک نارسایی قلبی و سکته هم مرتبط باشد.»
محققان عنوان میکنند در مورد وجود رابطه بین گوشت قرمز و کاهش ریسک مشکلات قلبی نیاز به پژوهشهای بیشتری در آینده است و هنوز این رابطه را تایید نکردهاند.
در این مطالعه، تیم تحقیق دادههای مربوط به مطالعه بلندمدتی را که از سال ۱۹۴۸ بر روی ساکنان فرامینگام آمریکا آغاز شده بود بررسی کردند.
به گفته استیونس، «ما براساس بررسی این دادهها دریافتیم هم مصرف گوشت قرمز و هم قهوه با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی و سکته در بین این جمعیت مورد مطالعه مرتبط بود.»
نظر شما