این عفونتها را که در برابر اثرات آنتیبیوتیکها مقاومت میکنند، سختتر بتوان درمان کرد و اغلب به بیماری شدیدتری منجر میشوند.
برای محافظت خود و خانوادهتان این توصیهها را در این مورد به کار ببندید:
- آنتیبیوتیکها را فقط موقع نیاز مصرف کنید.
- از یک دماسنج غذا استفاده کنید تا مطمئن شوید مواد غذایی برای پختن به درجه حرارت ایمنی درونی رسیدهاند. دمای پخت حدود ۶۳ درجه برای گوشتهای قرمز و بیش از ۷۰ درجه برای مواد غذایی زمینی مانند سیبزمینی و دمای ۷۴ درجه سانتیگراد برای همه انواع گوشت طیور توصیه میشود.
- دستهایتان را پیش از لمس کردن گوشت یا غذاهای دریایی خام بشویید. همچنین سطوح تختههای برش، ابزار و ظروف آشپزخانه و گریل پیش و پس از پختن را پاک کنید.
- غذا را در یخچال در دمای زیر ۴ درجه نگهدارید و غذاها را در طول یک ساعت پس از پختن در یخچال بگذارید.
- میکروبهای ناشی از گوشت قرمز خام، غذاهایی دریایی خام، گوشت طیور خام و تخممرغ میتوانند انتشار یابند و غذاهای آماده برای خوردن را آلوده کنند، مگر اینکه آنها را از هم جدا نگهدارید.
HealthDay