مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: غذای تهیه‌شده در خانه باید مغذی و ایمن باشد. هنگام تهیه غذا در خانه باید مراقب باشید تا دچار اشتباهاتی نشوید که سلامت شما را به خطر می‌اندازند.

food preparing

در اینجا به ۱۰ اشتباه شایع در تهیه غذا در خانه اشاره می‌کنیم:

- مزه کردن غذاهای مانده برای اینکه ببینید هنوز قابل‌خوردن هستند یا نه. بهتر است برای ایمنی خودتان این غذاها را دور بریزید.

- گذاشتن گوشت پخته روی بشقاب روی بشقابی که گوشت خام روی آن قرار داشته است. دست‌کم این بشقاب باید با آب داغ و صابون شسته شود. بهتر این است که از بشقاب متفاوت استفاده شود.

- باز کردن یخ غذا روی پیشخوان.

- شستن گوشت قرمز یا گوشت مرغ. این کار درواقع ممکن است سینک ظرف‌شویی‌ و پیشخوانتان را با میکروب‌ آلوده کند.

- اجازه سرد شدن به غذا دادن پیش از گذاشتن آن در یخچال. باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند در طول دو ساعت (اگر دمای محیط بالای ۳۲ درجه باشد در طول یک ساعت) در غذای پخته‌شده شروع به رشد کنند، مگر اینکه غذا در یخچال گذاشته شود.

- خوردن خمیر خام، خمیر شیرینی، خمیر کیک یا سایر غذاهایی که تخم‌مرغ و آرد پخته نشده دارند.

- در چاشنی خواباندن گوشت یا غذاهای دریایی روی پیشخوان.

- نپختن گوشت قرمز، گوشت مرغ، غذاهای دریایی یا تخم‌مرغ به‌اندازه کافی.

- نشستن دست‌ها. هنگامی‌که شک دارید دست‌هایتان را به‌طور مکرر با مقدار زیادی آب داغ و صابون بشویید.

کد خبر 382797

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha