در اینجا به ۱۰ اشتباه شایع در تهیه غذا در خانه اشاره میکنیم:
- مزه کردن غذاهای مانده برای اینکه ببینید هنوز قابلخوردن هستند یا نه. بهتر است برای ایمنی خودتان این غذاها را دور بریزید.
- گذاشتن گوشت پخته روی بشقاب روی بشقابی که گوشت خام روی آن قرار داشته است. دستکم این بشقاب باید با آب داغ و صابون شسته شود. بهتر این است که از بشقاب متفاوت استفاده شود.
- باز کردن یخ غذا روی پیشخوان.
- شستن گوشت قرمز یا گوشت مرغ. این کار درواقع ممکن است سینک ظرفشویی و پیشخوانتان را با میکروب آلوده کند.
- اجازه سرد شدن به غذا دادن پیش از گذاشتن آن در یخچال. باکتریهای بیماریزا میتوانند در طول دو ساعت (اگر دمای محیط بالای ۳۲ درجه باشد در طول یک ساعت) در غذای پختهشده شروع به رشد کنند، مگر اینکه غذا در یخچال گذاشته شود.
- خوردن خمیر خام، خمیر شیرینی، خمیر کیک یا سایر غذاهایی که تخممرغ و آرد پخته نشده دارند.
- در چاشنی خواباندن گوشت یا غذاهای دریایی روی پیشخوان.
- نپختن گوشت قرمز، گوشت مرغ، غذاهای دریایی یا تخممرغ بهاندازه کافی.
- نشستن دستها. هنگامیکه شک دارید دستهایتان را بهطور مکرر با مقدار زیادی آب داغ و صابون بشویید.