از جمله گزینههای سالم غذایی در مورد مبتلایان به سلیاک یا سایر موارد نیاز به رژیم غذایی عاری از گلوتن میتوان به این موارد اشاره کرد:
- دانه آمارانت (تاج خروس): دانههای بوداده یا آرد این دانهها مصرف خوراکی دارد.
- انواع لوبیا (لوبیای قرمز، سیاه، سفید، چیتی و سویا).
- گندم سیاه.
- ذرت.
- بذر کتان.
- نانهای عاری از گلوتن (نانهایی که از آرد ذرت، برنج، سویا، مغزهای خوراکی، دانه گیاه تف بومی اتیوپی).
- کاشا (حلیم روسی تهیهشده از گندم سیاه پوستکنده پختهشده بهصورت حریره در آب یا شیر).
- ارزن.
- پولنته (غذای ایتالیایی شوربای ذرت).
- سیبزمینی.
- کینوآ.
- برنج.
- ذرت خوشهای (سورگوم).
- سویا.
- تاپیوکا (نشاستهای که از ریشه گیاه مانبوک یا کاساو استخراج میشود).