به گزارش خبرنگار مهر، طبق نتاج یک تحقیق گسترده، سیر میتواند موجب بهبود سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن شود، به پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان کمک کند، و میزان تری گلیسیریدها و کلسترول کل را کاهش دهد.
به گفته محققان، بسیاری از ترکیبات آن شامل آنتی اکسیدانها و آلیسین است که دارای خواص ضدباکتریایی هستند. برخی از فواید سیر به شکل خام و برخی به شکل پخته وجود دارند.
می توان سیر را به شکل خردشده به انواع خوراکها افزود، به صورت رنده شده به سس سالاد افزود یا آن را همراه با نخود یا لوبیا پوره کرد.
اما توصیه میشود همیشه سیر را به صورت خام مصرف نکنید. میتوانید آن را به شکل پخته آماده کرده و به غذایتان بیفزایید.
سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.
سیر رودهها را از عفونتها پاک میکند به خصوص در اطفال با تیفوئید و دیفتری مقابله کرده و مُسکن سیاه سرفه و خروسک است.
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است