گاهی اوقات غذایی را در جایی می‌خوریم که تا مدت‌ها برایمان خاطره‌انگیز است و به اصطلاح مزه‌اش زیر دندانمان می‌ماند، مانند قرمه‌سبزی‌های مادربزرگ‌. آشپزی هم مانند هر مهارت‌ دیگری نیازمند تکرار و تمرین است که در این تکرارها ما خطاهای خود را متوجه می‌شویم یا اینکه راه‌هایی را کشف می‌کنیم.

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از ریدرز دایجست نوشت: چند مواد اولیه‌ هست که همیشه در آشپزخانه‌ یک آشپز زبردست وجود دارد. به شما توصیه می‌کنیم با استفاده از این مواد، ریسک‌های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.

۱. طعم‌دهنده‌های فوری

همیشه در یخچال یا کابینت خود چند نوع طعم‌دهنده غذا داشته باشید. این طعم‌دهنده‌ها می‌توانند طبیعی یا غیرطبیعی باشند. طبیعی‌ها مانند زعفران، آویشن، رازیانه و نعنا و انواع طعم‌دهنده‌های غیرطبیعی را هم می‌توانید از فروشگاه‌ها تهیه کنید. توجه کنید که این طعم‌دهنده را برای عطر بیشتر در مراحل آخر اضافه کنید.

۲. اسانس وانیل

داشتن اسانس وانیل به معنای پرکاربرد بودن آنها نیست؛ اما چنانکه بخواهید به غذا یا دسری طعمی به‌یادماندنی بدهید این اسانس به کمک شما خواهد آمد. اسانس وانیل کاربردهایی هم در شیرینی‌پزی و کیک‌پزی دارد که باعث می‌شود شکر کمتری استفاده کنید و از طعم آن احساس رضایت کنید.

۳. سس ووسترشر

سس ووسترشِر یکی از معروف‌ترین سس‌های انگلیسی است که در دستور اصلی به شیوه تخمیری به دست می‌آید. این سس چاشنی‌ای بسیار لذیذ است که برای طعم‌دار کردن گوشت و در تهیه برخی از سالادها مانند سالاد سزار و سالاد کلم کاربرد دارد. اگر این سس را خودتان درست می‌کنید چند هفته آن را کنار بگذارید تا طعم مطلوب‌ و ملایم‌تری پیدا کند.

۴. قارچ

کسانی که گیاه‌خوار هستند، قارچ را در اکثر غذاهای خود استفاده می‌کنند پس بهتر است اگر هم که گیاه‌خوار نیستید از قارچ غافل نشوید. شما می‌توانید طعم‌های بی‌نظیری را با قارچ، مرغ و گوشت خلق کنید. می‌توانید در کنار پیتزا، پاستا و غذاهایی از این قبیل قارچ سوخاری هم آماده کنید.

۵. سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که خاصیت فراوانی دارد. می‌توان از این نوع سرکه به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون، یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها است که می‌توانید امتحان کنید.

۶. سس خردل

این سس برای انواع ساندویچ‌ها و سالادها، حتی سیب‌زمینی سرخ‌کرده بسیار پرطرفدار است. سس خردل طعمی متفاوت و تند دارد. این سس به عنوان چاشنی در کنار غذاهای دریایی توصیه می‌شود.

۷. مرکبات

مرکبات را می‌توانید چند تکه کنید کنار بشقاب غذا بگذارید و از طعم ترش آن به نفع غذای خود استفاده کنید یا اینکه پوست آن را با خشک کنید و در چای و دمنوش‌ها برای عطر بیشتر استفاده کنید.

۸. پیازچه

پیازچه هم عطر قوی‌ای دارد و هم طعم خوبی. می‌توانید آن را تازه‌تازه در برخی غذاها مانند سوپ‌ها و خورشت‌ها استفاده کنید یا اینکه آن را خشک کنید و در انواع کوکو و آبگوشت‌ بریزید.

۹. فلفل

بهتر است که فلفل قرمز را خودتان در خانه خشک و خرد کنید، توجه داشته باشید که پودر نباشد خرد باشد. قبل از اضافه کردن آن به غذا فلفل را با یک لیوان آب‌جوش حل کنید و یک لیموی تازه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری به غذایتان بدهد.

۱۰. زنجبیل

زنجبیل علاوه بر طعم‌دهنده بودن خاصیت فراوانی هم دارد. می‌توان زنجبیل تازه‌ را رنده و به ماست و خیار یا انواع سالادها اضافه کرد. همچنین در چایی و بستنی می‌توانید از پودر آن استفاده کنید.

برچسب‌ها