بهداشت جهانی برای داشتن غذایی سالم‌تر و ایمن‌تر چند توصیه دارد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، برای دستیابی به غذایی سالم‌تر و ایمن‌تر این نکات را رعایت کنید.

رعایت نظافت به‌طور همیشگی

شستن دست‌ها با آب و صابون قبل از تهیه و آماده کردن غذا

شستن و ضدعفونی کردن تمام سطوح و ابزارهای مورد نیاز آماده کردن غذا

محافظت آشپزخانه از  حشرات و حیوانات 
 
جدا کردن مواد غذایی پخته و خام

جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهی از دیگر مواد غذایی و نگهداری آن‌ها در ظروف جداگانه

استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تخته‌های آَشپزی برای خرد کردن

ذخیره کردن غذا در ظروف جداگانه برای جلوگیری از تماس غذاهای پخته و خام

طبخ غذا به‌طور کامل

پختن غذا به‌طورکامل، به ویژه ماهی، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ

پختن غذاهایی مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا ۷۰ درجه سانتیگراد

گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد
 
نگهداری غذا در دمای سالم و مناسب

نگه نداشتن  غذا به مدت ۲ ساعت یا بیشتر در دمای اتاق 

قرار دادن هر گونه مواد غذایی پخته شده و فاسدشدنی در یخچال

گرم کردن مجدد غذا تا ۶۰ درجه سانتیگراد

نگه نداشتن مواد غذایی در یخچال

استفاده  از آب و مواد غذایی سالم

استفاده کردن از آب سالم  یا سالم‌سازی آب به طریق جوشاندن و استفاده از قرص کلر

استفاده از مواد غذایی سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهای دست‌خورده

مصرف غذاهای فرایند شده بهداشتی مثل استفاده از شیر پاستوریزه

شستن سبزی‌ها و میوه‌ها به طور کامل