اگر شما هم این روزها را با خارش و گرفتگی گلو می‌گذرانید و نمی‌دانید که سرماخورده‌اید یا به ویروس‌های خطرناک‌تری مانند کرونا مبتلا شده‌اید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. در این مطلب طرز تهیه یک سوپ ساده اما پرخاصیت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش همشهری آنلاین، هیچ‌چیز به اندازه غذاهای گرم و مایع نمی‌تواند حال یک سرماخورده را بهتر کند. اگر شما هم این روزها را با خارش و گرفتگی گلو می‌گذرانید و نمی‌دانید که سرما خورده‌اید یا به ویروس‌های خطرناک‌تری مانند کرونا مبتلا شده‌اید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. در این مطلب طرز تهیه یک سوپ ساده، سوپ سرماخوردگی، اما پرخاصیت را به شما آموزش می‌دهیم. غذایی با طعم آشنا و روش پخت ساده که می‌توانید در روزهای بیماری بیشتر سراغش بروید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلیم | این بار حلیم برنج را به سفره افطارتان بیاورید

طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه پی‌پُخ | پیتزایی که وزیر ارتباطات برای دستور پختش جایزه گذاشت

طرز تهیه پاستا | ماکارونی را با این روش جذاب‌تر درست کنیم

  • مواد لازم (برای ۲ نفر)

گوجه‌فرنگی پوره شده؛ ۴ عدد
پیاز نگینی خرد شده؛ یک عدد بزرگ
فلفل قرمز؛ یک قاشق چای‌خوری
آب مرغ غلیظ؛ ۲ فنجان
کره پاستوریزه؛ ۲ قاشق غذاخوری
آرد؛ ۲ قاشق غذاخوری
نمک؛ یک قاشق غذاخوری
شکر؛ ۲ قاشق چای‌خوری
آب لیموی تازه؛ یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده؛ ۲ قاشق غذاخوری

چند نکته

می‌توانید میزان آرد این دستور را نصف کنید و به جایش دوسوم فنجان جو دوسر پرک‌شده به آن اضافه کنید.

برای متفاوت شدن طعم این سوپ می‌توانید دو حبه میخک به آن اضافه کنید.

اگر وگان هستید به جای کره این سوپ را با روغن زیتون مخصوص پخت‌وپز آماده کنید.


 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی

طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است

طرز تهیه سالاد قارچ | میان‌وعده‌ای گیاهی، جذاب و متفاوت 

طرز تهیه پخت و فوت‌کوزه‌گری یک کیک هویج عالی | تا حالا با سبزی و میوه و آرد کیک پخته‌اید؟

طرز تهیه چیزکیک فرانسوی | پخت این کیک به فر نیاز ندارد

  • طرز تهیه سوپ سرماخوردگی

► مرحله اول
معمولا سوپ‌های قرمز را با استفاده از جو یا گندم آماده می‌کنند یا در سوپ رشته گوجه‌فرنگی می‌ریزند؛ اما برای تهیه سوپ گوجه‌فرنگی روش‌های متفاوتی وجود دارد؛ مثلا برای تهیه این سوپ، نیازی به استفاده از جو پخته شده یا جو پرک ندارید. برای شروع قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در آن آب کنید. پیاز خرد شده را در کره تفت دهید تا سبک شده و رنگش تغییر کند. حواستان باشد که برای تهیه این سوپ باید پیازها را کاملا ریز خرد کنید. سپس آرد، فلفل قرمز و شکر را هم در پیاز تفت دهید و فورا سراغ مرحله بعدی بروید.

► مرحله دوم
آب مرغ را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کف ظرف نچسبد و به‌خوبی با آب مرغ ترکیب شود. بعد از به جوش آمدن ترکیب آب مرغ، پیاز و آرد، پوره گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. می‌توانید یکی از گوجه‌فرنگی‌ها را به جای پوره کردن ریز خرد کنید و ده دقیقه بعد از پوره‌ها در قابلمه بریزید تا در زمان سرو، روی زبان احساس شود.

► مرحله سوم
حدود ۲۰ دقیقه به مواد برای جوشیدن در کنار یکدیگر زمان بردهید و در آخر آب لیموی تازه را اضافه کرده و پنج دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و جعفری‌های خرد شده را برای تزیین روی آن بریزید. می‌بینید؟ برای تهیه این غذای مقوی‌ تنها به حدود نیم ساعت زمان نیاز داشتید.

منبع: کتاب کاله

برچسب‌ها