به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی درباره خواص برخی از مواد غذایی سالم در میانوعده اظهار کرد: کلم بروکلی جزو سبزیجات سبز و تیرهرنگ است که به علت ویتامین A و ویتامین K موجود در خود و به صورت پخته برای افراد مبتلا به همراه با ماست در میانوعده توصیه میشود.
او افزود: از آنجایی که فصل تابستان بهتازگی شروع شده و هوا گرم است، مصرف ماست از نوع کمچرب در کنار کلم بروکلی میانوعده خوبی برای افراد است و باعث تامین کلسیم در آنها خواهد شد.
جوزدانی با بیان اینکه مصرف آووکادو دارای خواص غنی است، تاکید کرد: مصرف آووکادو و زیتون در کنار وعدههای غذایی به عنوان منبع دریافت روغن ترکیب خوبی برای تامین انرژی در بدن است. همچنین مصرف سبزیجاتی مانند کلم بروکلی در کنار آووکادو ترکیب غنی و مغذی است که افراد باید آن را مصرف کنند.
مصرف هندوانه در ایام تابستان را جدی بگیرید
جوزدانی درباره مصرف هندوانه در میانوعده گفت: هندوانه ترکیبی از ویتامینهای مختلف است که درصد بیشتر آن آب بوده و برای تامین و نگهداری آب بدن در ایام تابستان توصیه میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه باعث شده تا مصرف متعادل آن یعنی به میزان یک برش حتی برای افراد دیابتی هم توصیه شود.
هندوانه با پوست شما چه میکند؟
او گفت: همچنین مصرف میگو یا ماهی به عنوان منبع قوی امگا ۳ و پروتئین در وعدههای غذایی بسیار توصیه میشود.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با بیان اینکه تخمه کدو از مغزهای مغذی برای تامین ویتامینهای بدن هستند، تاکید کرد: تخمه کدو و تخمه آفتابگردان به علت ویتامینهای A و خواص آنتیاکسیدانی از نظر تامین ریزمغذیها کیفیت و خواص بهتری برای بدن داشته و مصرف آن به علت قیمت کم و در دسترس بودن حتما توصیه میشود.
تخم مرغ، مهمترین میان وعده غذایی
جوزدانی درباره مصرف تخم مرغ در میانوعده گفت: تخم مرغ و مواد غذایی دیگر از قبیل ماست، میگو و ماهی مهمترین منابع غذایی بوده که به کنترل گرسنگی در بدن کمک کرده و مصرف آن در میانوعده بهخصوص در وعده صبحانه توصیه میشود.
او تصریح کرد: مصرف خیار، هویج و ... به عنوان سبزیجات آزاد در میانوعدههای غذایی افراد توصیه میشود و به علت تامین آب بدن در کنار یک کاسه ماست ماده مغذی خواهد بود که نباید از آن غافل شد.