به گزارش همشهری آنلاین، چطور یک ماهی کبابی بیدردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توریهای مستطیل یا مربعشکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توریهایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمیشود. برای منقل هم میتوانید از منقلهای تا شو مسافرتی یا منقلهای یکبار مصرف استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه هفتتخم | معجونی که وزیر ارتباطات در دوران بیماری میخورد
طرز تهیه تخممرغ شکمپر؛ غذایی جذاب و هوسانگیز
طرز تهیه انواع تهدیگ | ۸ مدل تهدیگ که نمیتوان از آنها گذشت
طرز تهیه آبگوشتِ سبز | با گوشت، سبزی و لوبیا یک غذای خوشرنگ درست کنید
- مواد لازم
ماهی قزلآلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
لیمو ترش: دو تا سه عدد
پیاز: ۲ عدد
زعفران دمکرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی به میزان لازم
بیشتر بخوانید: چطور ماهی را مزهدار کنیم؟ | فوتوفن خوشطعم کردن ماهیکبابی
- طرز تهیه و دستور پخت
► مرحله اول
برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیلههای ماهی را بشویید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.
► مرحله دوم
در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث میشود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلمموی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقهشده روی ماهی قرار دهید.
► مرحله سوم
روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و بهمدت یک تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهیها برود.
► مرحله چهارم
منقل را آماده کنید و ماهیها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. میتوانید کمی کره هم روی ماهیها قرار دهید.
میتوانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.
- فوتوفنها
► گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
► برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
► بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.
منبع: ایرنا