کتلت غذایی خوشمزه و خاطره‌انگیز است. درست کردن آن ساده اما زمانبر است. در این مطلب طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون را آموزش داده‌ایم.

به گزارش همشهری آنلاین، کتلت از غذاهای پرطرفدار بزرگ و کوچک است که معمولا با نان خورده می‌شود ولی می‌توان در کنار برنج سفید نیز آن را صرف کرد. درست است که پختن آن نسبت به بقیه غذاها زمان بیشتری می‌برد اما لذت خوردن آن برای همیشه ماندگار است. در ادامه طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون آموزش داده شده است.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن خمیر ترد و پفکی

طرز تهیه کمپوت گلابی و راز خوشمزه شدن آن

طرز تهیه حلوای زعفرانی | نکات کلیدی پخت پرطرفدارترین دسر سنتی ایرانی

  • مواد لازم

گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
هویج ۴ عدد متوسط 
سیب‌زمینی ۱۰ عدد کوچک 
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل و دارچین به میزان دلخواه
پودر کاری و پودر سیر به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه

► می‌توانید در این غذا از تخم مرغ استفاده نکنید، چون گوشت بوقلمون به اندازه کافی چسبناک است

  •  طرز تهیه کتلت مخصوص

► مرحله اول

ظرف بزرگی برای مخلوط کردن مواد آماده کنید. دقت کنید که اندازه ظرف به حدی باشد که هنگام هم زدن مواد بیرون نریزد. سپس سیر و هویج و سیب‌زمینی و پیاز را پس از آن‌که شستید و پوست آنها را گرفتید درشت رنده کنید.

استفاده از رنده ریز باعث آب انداختن بیش از حد مواد می‌شود

► مرحله دوم

همه مواد را در ظرف ریخته و با گوشت بوقلمون مخلوط کنید. اگر می‌خواهید، تخم مرغ هم به آن اضافه کنید و سپس نمک و فلفل و سایر ادویه‌جات را بریزید. مواد را خوب ورز دهید تا به شکل یکدست مخلوط شوند. برای این کار یک دستکش یکبارمصرف دست کنید و با خیال راحت مواد را مخلوط کنید.

حرارت زیر گاز را کم کنید، چون با حرارت زیاد روی کتلت‌ها می‌سوزد ولی مغزپخت نمی‌شود

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شامی ازمیری | غذایی ترکیه‌ای با دستورپخت ساده

► مرحله سوم

مواد که خوب با هم مخلوط شد، داخل ماهیتابه روغن مخصوص سرخ‌کردنی بریزید و کتلت خود را به شکل دلخواه در آن سرخ کنید و حواستان باشد کتلت را پشت و رو کنید که هر دو طرف آن خوب سرخ و پخته شود. مواد کتلت که به رنگ طلایی تیره درآمد غذا آماده است.

برچسب‌ها