به گزارش همشهری آنلاین، سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و بهخاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف میکند؛ اما ارزش غذایی این غذا به حدی بالاست که میتوانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزهترین سیرابی را درست کنیم. با سیرابی کلی غذا و آش میتوانید بپزید، مثلا همین خوراک سیرابی که غذای سنتی مردم پلدشت از آذربایجان غربی است. غذایی خوشمزه و مقوی که دردسر زیادی هم برای پختن ندارد. در ادامه با طرز تهیه خوراک سیرابی آشنا میشوید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کتلت با دستور پخت مخصوص | بدون گوشت قرمز هم میتوان کتلت درست کرد
طرز تهیه میگو پلو | فوتوفن درست کردن غذای لذیذ بوشهری ؛ هواری میگو
- مواد لازم برای ۶ نفر
یک کیلو سیرابی خردشده
۱۵۰ گرم لپه
یک عدد سیبزمینی
یک عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان دلخواه آبلیمو
- طرز تهیه خوراک سیرابی
۱- پیاز را ریز خرد کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
پیاز بوی سیرابی را از بین میبرد اگر فکر میکنید کافی نیست یک حبه سیر خردشده را هم با سیبزمینی به خوراک اضافه کنید.
۲- سیرابی خردشده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه را هم به همراه مقداری آب بیفزایید و بگذارید خوب بپزد.
۳- لپهها را که از قبل خیس کردهاید به سیرابی اضافه کنید.
۴- بعد از اینکه لپه و سیرابی پخت، سیبزمینی را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۵- رب گوجهفرنگی را به سیرابی اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند سه دقیقه قبل از اینکه سیرابی را از روی گاز بردارید، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
منبع: آشپزی مثبت