به گزارش همشهری آنلاین، اسم بامیه که میآید همهمان ناخودآگاه به یاد خورش بامیه میافتیم. در این مطلب اما میخواهیم بگوییم غیر از خورش با بامیه میتوان خوراکیهای خوشمزه دیگری نیز درست کرد. از جمله این خوراکیها ترشی بامیه است. در ویدئویی که مشاهده میکنید طرز تهیه بامیه به طور کامل آموزش داده شده است و اگر نکات گفته شده در آن را به دقت رعایت کنید، در نهایت یک ترشی ملس و خوشمزه خواهید داشت.
مواد لازم
بامیه؛ یک کیلوگرم
سیر؛ یک بوته
فلفل تند؛ ۴ – ۵ عدد
نمک به میزان لازم
میخک؛ ۲ عدد
سرکه سفید به میزان لازم ( از سرکه انگور یا سیب هم میتوان استفاده کرد)
سبزی شامل ترخون و شوید؛ از هرکدام یک ساقه
آبجوش سرد شده؛ یک لیوان
شیشه ترشی به تعداد لازم
-
طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ
-
طرز تهیه آبغوره خانگی | فوتوفن درستکردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه
-
طرز تهیه رب خانگی | فوت کوزهگری درستکردن رب گوجهفرنگی در خانه
-
طرز تهیه خوراک لوبیاسبز | فوتوفن خوشطعم شدن این غذا
-
طرز تهیه خورش قورمهسبزی | نکات و ترفندهای پخت این غذای ایرانی
طرز تهیه ترشی بامیه
► مرحله اول
بامیهها را پاک کنید و بدون اینکه ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید خشک شود.
► مرحله دوم
در مرحله بعد سیرها را پوست بگیرید و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابهلای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید.
► مرحله سوم
در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کنید و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درِ آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا عمل آید.
♦ برای آشنایی با نکات کلیدی درست کردن ترشی بامیه ویدئو را نگاه کنید.
♦ ویدئو برگرفته از شبکههای اجتماعی مجازی.