به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، فقط این بیماری پوستی، ضرر غذاهای مانده بر بدن ما نیست. برخی از غذاهای مانده، ما را مسموم میکنند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما میگذارند.
۱. چغندر
ما چغندر را به عنوان ماده غذایی باارزشی میشناسیم که غنی از آنتیاکسیدان و آهن است. اما اگر وقتی کاملا سرد نشده است آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل میشود که سمی است.
۲. نیمرو
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخممرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم؛ زیرا ممکن است موجب مسموم شدن ما شود. در واقع نیمرو تنها بار اول تازه و خوشمزه است بنابراین نگذارید مدت زیادی از پخت تا سرو بگذرد و بیش از یک بار به تخممرغ حرارت ندهید.
۳. سیبزمینی
پوره سیبزمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریای به نام کلوستریدیوم بتولیسم میشود که دلیل ایجاد بیماری بوتولیسم است.
۴. اسفناج
اسفناج غذایی، پرخاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست میدهد و در گرم شدن بعدی دیگر نهتنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز میشود. اسفناج را بهتر است کمی سرخ کرده و کمتر از ۶ ماه در فریزر نگهدارید.
۵. برنج
اگر برنج از وعده غذاییتان اضافه آمد آن را در دمای اتاق نگه ندارید و سریعا به یخچال منتقل کنید. اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریای به نام باکیلوس سروس میشود که برای بدن مضر است.
۶. مرغ
مرغ نیز مانند تخممرغ شامل سالمونلا است که گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری میکند که خوردن آن خطرناک است.
۷. غذاهای دریایی
مانده غذاهای دریایی را دیگر نخورید. باکتریها در هوای گرم بیشتر رشد میکنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر میشود و با گرم شدن از بین نمیروند.