علاوه بر انواع خوراکی‌ و خورش‌، با بادمجان آبگوشت هم می‌توان درست کرد، ولی طبیعی است که این مدل آبگوشت‌ با بقیه مدل‌ها فرق دارد. آبگوشت بادمجان یک ناهار کامل است. بپزید و لذت ببرید.

به گزارش همشهری آنلاین،  تویسرکانی‌ها هم مثل اهالی خیلی از شهرهای دیگر با بادمجان علاوه بر انواع خوراکی‌ها و خورش‌ها، آبگوشت هم درست می‌کنند، ولی طبیعی است که آبگوشتشان با بقیه فرق می‌کند. آبگوشت بادمجان یک ناهار کامل برای روز تعطیل است. بپزید و لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه به شیوه «آشپزی مثبت» آموزش داده شده است.

► شما آبگوشت بادمجان را چگونه درست می‌کنید؟ برایمان در کامنت بنویسید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه میرزا قاسمی | فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن این غذای گیلانی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز | این نکات را در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

  • مواد لازم (برای ۳ تا ۴ نفر)

۳ قاشق ‌سوپ‌خوری لپه
۳ قاشق ‌سوپ‌خوری عدس
۲ قاشق ‌سوپ‌خوری بلغور
۳۰۰ گرم گوشت با استخوان
۲ عدد بادمجان متوسط
۴ـ۳ قاشق ‌سوپ‌خوری کشک
به میزان کافی نمک
نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه
۶ـ۴ پیمانه آب
مقداری نعناداغ برای تزئین
کمی روغن سرخ‌کردنی
کمی پیازداغ برای تزیین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ

طرز تهیه آبغوره خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه

طرز تهیه رب‌ خانگی | فوت کوزه‌گری درست‌کردن رب گوجه‌فرنگی در خانه

► مرحله اول
لپه، عدس و بلغور را به همراه گوشت در قابلمه‌ای مناسب بریزید. آب و زردچوبه را هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. سه تا چهار ساعت صبر کنید تا گوشت و حبوبات بپزند.

► مرحله دوم
 بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید. در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و بعد کناری بگذارید.

► مرحله سوم
 وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید، بادمجان‌ها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیم‌ساعت بجوشد. کشک را هم بیفزایید و باز نیم‌ساعت صبر کنید. نمک غذا را بچشید، در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

► مرحله چهارم
وقتی غذایتان جا افتاد استخوان‌ها را از گوشت جدا کنید، غذا را در ظرف مورد نظر بکشید و با پیازداغ و نعناداغ تزیین کرده، سرو کنید.

برچسب‌ها