مربای پوست پسته از آن مرباهایی است که به‌راحتی درست می‌شود و طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، این فصل که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. پس بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

مواد لازم:

پوست پسته تازه: نیم کیلو

شکر: نیم کیلو

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

خلال پسته: نصف فنجان

هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری

آب: سه تا چهار لیوان

طرز تهیه:

۱. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بار عوض کنید.

۲. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.

۳. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.

۴. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و با قاشق چوبی به هم می‌زنید.

۵. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی‌دارید تا مربا خنک شود. مربای خنک‌شده را در شیشه بریزید.

فوت و فن‌ها:

- گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

- زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌ می‌توانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

- گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری در مرحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها