مواد لازم:
پودر قند: ۱ پیمانه
روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه
آرد نخود: ۳/۲ پیمانه
آرد سفید: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
شکلات قهوهای یا سفید: ۵۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.
۲. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب میزنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب میکنیم.
۳. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن میکنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده میپوشانیم و در یخچال میگذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو میکنیم.
۴. به دلخواه میتوان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.
فوت و فنها:
- برای برشزدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.
- بهجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ استفاده کنید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند. البته استفاده از شکلاتها روی شیرینی میکادو اختیاری است.
- آرد بوداده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.
نظر شما