درست است که مزه پیتزا با پنیر فتا با پیتزاهای رایج فرق می‌کند، ولی خوش‌طعم است، به‌خصوص که همراه با پنیر از سبزیجات خوش‌عطر هم در آن استفاده شده باشد.

به گزارش همشهری آنلاین، بعضی‌ها با اینکه عاشق پیتزا هستند ولی به خاطر بالا بودن چربی خونشان، آن را از رژیم غذایی‌شان به کل حذف کرده‌اند، در حالی که پیتزا را با پنیر فتا هم می‌شود پخت. درست است که مزه آن با پیتزاهای رایج فرق می‌کند، ولی خوش‌طعم است، به خصوص که همراه با پنیر از سبزیجات خوش‌عطر هم در آن استفاده شده باشد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شور مخلوط در خانه | راز کپک نزدن شور خانگی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی | نکات مهم درست کردن این معجون لاغری

طرز تهیه سس خردل خانگی | با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

  • مواد لازم (برای ۶ نفر)

۳۵۰ گرم پنیر فتا
۲ حبه سیر
نصف قاشق ‌مرباخوری  فلفل قرمز
کمی تخم گشنیز
یک عدد برگ بو
کمی پونه یا آویشن
یک قاشق ‌غذاخوری روغن زیتون
به تعداد لازم نان تست 
چند عدد زیتون سیاه
یک عدد فلفل دلمه رنگی خرد شده
چند شاخه پیازچه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آبگوشت بادمجان | یک غذای متفاوت و خوشمزه مخصوص روز جمعه

طرز تهیه میرزا قاسمی | فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن این غذای گیلانی

طرز تهیه سالاد اندونزی | یک پیش‌غذای ضد سرطان و خوشمزه

طرز تهیه خورش کرفس | با این دستور پخت طرفدار این غذا می‌شوید 

  • طرز تهیه

► مرحله اول

پنیر فتا را به قطعات ریز خرد کرده یا رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و با چاقو به صورت ورقه‌ورقه درآورید. پیازچه‌ها را هم ریز خرد کنید. 

► مرحله دوم

کاسه‌ای آماده کنید و پنیر، پیازچه، نیمی از روغن زیتون، سیر ورقه‌ورقه شده، پونه یا آویشن، فلفل قرمز، برگ بو و تخم گشنیز را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. 

► مرحله سوم

هسته زیتون‌ها را جدا کرده و آنها را هم خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم ریز خرد کنید. یادتان باشد تخم داخل فلفل دلمه‌ای را خارج کنید. فلفل دلمه‌ای و زیتون خرد شده را هم به بقیه مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

► مرحله چهارم

تابه‌ای آماده کنید و روی اجاق بگذارید. کف تابه را به وسیله قلم‌مو با باقیمانده روغن زیتون چرب کنید. هرکدام از تست‌ها را کف تابه بچینید و با قاشق غذاخوری مخلوط پنیری را روی هرکدام از نان‌ها بریزید. در تابه را بگذارید تا پنیر کمی آب شود. بعد از چند دقیقه پیتزاها را سرو کنید.

منبع: آشپزی مثبت؛ ویستا

برچسب‌ها