گوش فیل یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌ها در ماه رمضان است که به‌سادگی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، گوش فیل شیرینی خوشمزه سفره‌های افطار ماه رمضان است که در این مطلب شما را با فوت و فن‌های تهیه آن آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه گوش فیل:

تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
شربت: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
ماست: ۱ قاشق مرباخوری
روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: به میزان لازم
هل، وانیل و گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوش فیل:

۱. دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

۲. تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

۳. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافی است. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می‌توانید وسط لوزی‌ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

۴. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره‌های اضافی آن نیز گرفته شود.

۵. می‌توانید خمیر را نیز با قالب‌های ستاره‌ای یا گل شکل دهید.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها