به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، اگر کیک هویج را در بهترین کافهها و کیکپزیها هم امتحان کرده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمیرسد. کیک هویج یکی از پرطرفدارترین کیکهایی است که میتوانید به عنوان کیک روز در کافهها پیدایش کنید؛ اما حالا که به علت کروناویروس خانهنشین هستیم، بهتر است جان خود را به خاطر کیک هویج به خطر نیندازیم و در خانه دست به کار شویم. اگر شما هم از فرگاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده میکنید نگران نباشید؛ زیرا این کیک را میتوان بدون استفاده از فر نیز درست کرد. در نظر داشته باشید که زمان تهیه برای مواد این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۶۰ دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج:
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
روغن: ۲۰۰ گرم
هویج رندهشده: ۱ لیوان
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
گردوی خردشده: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت کیک هویج:
۱. ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.
۲. روغن را اضافه کنید و دو مرتبه هم بزنید.
۳. هویج رنده و ریزشده را به مواد اضافه کنید.
۴. گردو را به تکههای ریز خرد کرده به مواد اضافه کنید.
۵. دارچین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
۶. در آخر آرد و بکینگپودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.
۷. اگر دوست دارید میتوانید گلاب نیز اضافه کرده و آرام کمی هم بزنید.
۸. مواد آماده شده را در قالب بریزید.
۹. اگر میخواهید از فر استفاده کنید قالب را با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در فر بگذارید.
۱۰. اگر میخواهید در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمهای بزرگتر از قالب را انتخاب کنید. سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.
۱۱. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دمکنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.
زمان دقیقی نمیشود برای پخت کیک در قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا ۴۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنید. هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.
۱۲. میتوانید از مخلوط خامه صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن استفاده کنید.
نظر شما