به گزارش همشهری آنلاین، عدس یکی از منابع مهم حاوی فیبر است. برنج قهوهای نیز با توجه به سبوس موجود در آن از غذاهای فیبردار محسوب میشود. مصرف ماست یونانی هم به دلیل ویژگیهایی که از نظر ساختاری دارد، به جذب بهتر آهن موجود در عدس کمک میکند. با ترکیب این مواد مغذی میتوان نوعی کتلت درست کرد که طرز تهیه آن را در ادامه میخوانید.
مواد لازم (برای ۴ نفر)
عدس: ۳۰۰ گرم
برنج قهوهای: یک لیوان
تخم مرغ: دو عدد
پیاز: یک عدد
دارچین: یکسوم قاشق چایخوری
فلفل: یکسوم قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
ماست یونانی به میزان دلخواه (ماست یونانی در سوپرمارکتها موجود است)
ساقه کرفس تازه: سه عدد
طرز تهیه کتلت عدس با ماست یونانی
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. دو لیوان آب را داخل قابلمه بریزید. وقتی به جوش آمد، به آن کمی نمک اضافه کنید و عدس را داخل آن بریزید. بگذارید عدس خوب بپزد.
هر یک فنجان عدس حاوی ۱۵.۶ گرم فیبر است.
همزمان با پختن عدسها، برنج را به شکل کته بپزید. بعد از پختن عدس و برنج، آنها را همراه با پیاز خرد شده، دارچین، فلفل و نمک داخل مخلوط کن بریزید تا مواد کاملا خرد شده و مخلوط شوند. دستگاه را خاموش کنید و از مخلوط و خرد شدن مواد مطمئن شوید. اکنون تخممرغها را به آن اضافه کنید. بار دیگر مخلوطکن را روشن کنید تا تخممرغها با موادی که یک بار داخل دستگاه ریخته و مخلوط شده بودند، مخلوط شوند.
کف پیرکس روغن زیتون بریزید. اکنون کتلتها را به شکلی که دوست دارید، قالب بزنید و داخل پیرکس بگذارید. در ظرف را بگذارید و آن را به مدت نیمساعت داخل فر قرار دهید. بعد از پختن کتلتها، آنها را داخل ظرف مناسب گذاشته و آن را با ماست یونانی که داخل آن ساقه کرفس تازه خرد شده، تزئین کنید.