سبزیجات به دلیل کم‌کالری بودن از جمله غذاهای موثر در کاهش وزن هستند، در این میان کلم بروکلی، فلفل، هویج و کاهوی بیشتری مصرف کنید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، کتی کوفال و لونلی فریمن متخصصان تغذیه در مورد تفاوت سبزیجات خام و پخته گزارشی تهیه کردند و بهترین‌ها را برای کاهش وزن نام بردند.

نویسندگان این مقاله خاطرنشان کردند که کالری سبزیجات خام نسبت به سبزیجات پخته‌شده کمتر است و همچنین دارای ویتامین B و C زیادی هستند، اما این تفاوت از نظر سلامتی و کاهش وزن ناچیز است. کوفال خاطرنشان کرد: شما می‌توانید سبزیجات را به شکل دلخواه خود مصرف کنید، هر نوع سبزیجات بهتر از کربوهیدرات‌هاست.

وی افزود: سبزیجاتی که محتوای نشاسته کمتری هستند: کلم بروکلی، سبزیجات برگ‌دار، فلفل، هویج، کاهو، گوجه‌فرنگی، کدو سبز و گل‌کلم - در مبارزه با چاقی مفیدتر هستند. کالری آنها کمتر از سیب‌زمینی یا ذرت بسیار کمتر است.

این متخصص هشدار داد: برای جلوگیری از افزایش میزان کالری، نباید سبزیجات را در روغن پخت و یا با پنیر یا محصولات لبنی مصرف کرد. برای سس سالاد از سرکه یا آبلیمو استفاده کنید، سبزی‌های دیگر یا ادویه‌جات و ترشی‌جات را اضافه کنید، سبزیجات را روی کاغذ روغنی یا قالب‌های سیلیکون سرخ کنید.

کوفال هشدار داد که یک رژیم غذایی حاوی سبزیجات بدون نشاسته به شما کمک می‌کند تا به‌سرعت لاغر شوید، اما مشکلات جدی برای بدن به همراه خواهد داشت.

برچسب‌ها