به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ترشی فلفل بسیار خوش خوراک است و میتوانید آن را با انواع غذاها سرو کنید. همچنین میتوانید از فلفلهای رنگی متنوع استفاده کنید. اگر به فلفل علاقه دارید و همهچیز را تند میخورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.
- طرز تهیه سیر ترشی | روشی ساده برای درست کردن این ترشی پرطرفدار
- طرز تهیه ترشی انبه | فوت و فن درست کردن ترشی انبه در خانه
- طرز تهیه ترشی کلم قرمز | چند نکته اصلی برای خوشمزه شدن ترشی کلم
- طرز تهیه ترشی لیته در خانه | نکات طلایی برای خوشمزه شدن این ترشی مخصوص
- چگونه ترشی سالم را از فاسد تشخیص دهیم؟
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل
فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: یک لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر: یک بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهیه ترشی فلفل
۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم. آب جوشیده را میگذاریم سرد شود، فلفلها را هم میشوییم و سه روز در آب نمک میگذاریم بماند.
۲. بعد از سه روز فلفلها را آبکش میکنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبهحبه پاک میکنیم.
۳. نعناع و ترخون را هم پاک میکنیم و میشوییم و میگذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.
۴. ظرف مناسب شیشهای را در نظر میگیریم و یک ردیف فلفل در آن میگذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر میگذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفلها و موادمان پر شود.
۵. بعد شیشه را با سرکه پر میکنیم. یک روز در شیشه را بازمیگذاریم و بعد از یک روز در را محکم میبندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.