یک متخصص تغذیه در روسیه اعلام کرد که شکر و لبنیات باعث التهاب پوست و آکنه می‌شوند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، کریستینا ژوراولووا، متخصص تغذیه در روسیه، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که محصولات خوراکی وجود دارد که بر وضعیت سلامت پوست تأثیر منفی می‌گذارند.

به عقیده این متخصص شکر و غذاهای شیرین در راس این مواد هستند. ژوراولووا گفت: شکر غیرطبیعی باعث افزایش سطح انسولین و قند خون می‌شوند و باعث التهاب و افزایش ترشح سبوم می‌شوند که منجر به آکنه می‌شود.

لاکتوز قند شیری است که در لبنیات و فرآورده‌های شیر ترش یافت می‌شود و از گروه دی ساکاریدها است. این قند است که به شیر طعم شیرین می‌دهد. لاکتوز نیز باعث مشکلات پوستی، کاندیدیازیس و سایر بیماری‌ها می‌شود.

وی افزود: شیر حاوی فاکتور رشد شبه انسولین است که منجر به افزایش تستوسترون و افزایش انسولین می‌شود که باعث تولید بیشتر میزان دی هیدروتستوسترون می‌شود که باعث ایجاد مشکلاتی در پوست و مو می‌شود، بنابراین افراد مبتلا به آکنه درماتیت آتوپیک و سندرم تخمدان پلی کیستیک نمی‌توانند لبنیات را مصرف کنند.