استفاده از برخی چاشنی‌ها و ادویه‌ها می‌تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و سایر بیماری‌ها را کاهش دهد و در نتیجه طول عمر را افزایش دهد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، استفاده از برخی چاشنی‌ها و ادویه‌ها می‌تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و سایر بیماری‌ها را کاهش دهد و در نتیجه طول عمر را افزایش دهد. این مطلب در مقاله منتشره در نشریه اکسپرس اعلام شده است.

جسیکا نیبز، نویسنده مقاله، سه مکمل طبیعی را فهرست کرده که خواص مفیدی دارند و به محافظت از بدن در برابر بیماری‌های جدی کمک می‌کنند. اولین چاشنی در این لیست زردچوبه است که ممکن است به کاهش خطر سرطان و بیماری‌های مرتبط با بالا رفتن سن کمک کند.

در این مقاله آمده است: زردچوبه می‌تواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانی‌تر کند و همچنین فعالیت آنتی‌اکسیدانی را افزایش می‌دهد.

در یک مطالعه، بیمارانی که ۴ گرم از این گیاه را در ماه مصرف می‌کردند، ۴۰ درصد کاهش آسیب روده بزرگ را مشاهده کردند که می‌تواند منجر به سرطان شود.

چاشنی بعدی در این  لیست دارچین است. این به کاهش سطح قند خون در دیابت نوع ۲ و کاهش التهاب کمک می‌کند.

نویسنده نوشت: یک مطالعه نشان داد که عصاره دارچین می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش داده و باعث مرگ آنها شود.

اسانس دارچین در برابر تومورها نیز موثر است.

چاشنی مفید دیگر مریم گلی است. این چاشنی به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک می‌کند که به ویژه در آلزایمر مهم است. مریم گلی برای پیشگیری از بیماری قلبی نیز مفید است.