به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، آنا دروبیشوا، متخصص تغذیه در ادامه مینویسد که کیوی یک داروی عالی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سرطانی است و فیبر موجود در آن به لاغری کمک میکند.
به گفته وی، مفیدترین خاصیت این میوه سوزاندن چربیهایی است که عروق را مسدود میکند. کیوی فیبر زیادی دارد که برای هضم راحتتر مواد غذایی بسیار مفید است. این میوه همچنین دارای آنزیم پروتئولیتیک است که به تجزیه و هضم آسان پروتئین کمک میکند. وی ادامه داد: برای افرادی که دچار اختلالات متابولیسم چربی هستند، خوردن روزانه کیوی ضروری است.
این میوه سرشار از ویتامین C، اسید فولیک و ویتامین B۶ است، بنابراین برای جلوگیری از کمبود ویتامین باید مصرف شود. کیوی همچنین تولید کلاژن را تحریک میکند و برای زیبا شدن پوست مناسب است و از سفید شدن زودرس موها جلوگیری میکند. با خیال راحت کیوی به عنوان محصول جوانی و زیبایی نامیده میشود.
وی افزود: خوردن کیوی بهویژه برای زنان باردار بسیار مهم است. کیوی حاوی پتاسیم است که برای عملکرد طبیعی قلب مادر و نوزاد لازم است، به جذب آهن کمک میکند، احتمال یبوست را کاهش میدهد، اما برای افرادی که بیماریهای حاد معده دارند، حساسیت دارند و برای این افراد این محصول باید از رژیم غذایی حذف شود.