به گزارش همشهری آنلاین، یکی از مهمترین قسمتهای این پیتزا خمیر آن است که زمان زیادی هم برای درست شدن نیاز دارد. اما میتوانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید. نیویورکتایمز مطلبی را به دستور پخت پیتزای تابهای اختصاص داده که در ادامه میخوانید.
مواد لازم برای خمیر
یک کیلو آرد همه کاره(تقریبا ۸ فنجان)
۳۰ گرم نمک (یک ونیم قاشق غذاخوری)
۷۰۰ گرم آب ولرم (۲ و سه چهارم فنجان)
۶۰ گرم کره
۴۰ گرم روغن زیتون (تقریبا ۳ قاشق غذاخوری)
۵ گرم مخمر خشک فعال
مواد لازم برای سس پیتزا
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر پوست کنده شده و رنده شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
گوجه خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری عسل
مواد لازم برای پیتزا
روغن زیتون
۵۰۰ گرم پنیز موزارلای کمچرب
۳۰۰ پنیز موزارلای تازه تکه شده
پپرونی به مقدار لازم
ارگانو یا پونه به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه پیتزا تابهای
۱- خمیر را یک یا دو روز قبل آماده کنید. آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر آب کره روغن زیتون و مخمر را بهخوبی هم بزنید.
۲- با یک کاردک در مرکز مخلوط آرد یک حفره ایجاد کنید و محتویات کاسه دیگر را در آن بریزد. هم بزنید تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود. این کار را تا زمانی که مخلوط به یک توپ خمیری مرطوب تبدیل شود، ادامه دهید. بعد روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا برای ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۳- خمیر را با دستان آردی بیرون بیاورید، آن را ورز دهید تا نرم و چسبنده شود. این کار ۳ تا ۵ دقیقه طول میکشد. خمیر را به یک کاسه منتقل کنید و روی آن را باز با کیسه بپوشانید و بگذارید برای ۳ تا ۵ ساعت در دمای محیط استراحت کند و بعد برای ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۴- صبح روزی که میخواهید پیتزا بپزید، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به ۳ تکه مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ دربیاورید. از روغن زیتون استفاده کنید تا ۳ تابه را چرب کنید. در هرکدام از تابهها یکی از خمیرها را قرار دهید و رویشان را بپوشانید و برای ۳ ساعت آنها را در دمای اتاق بگذارید.
۵- سس را درست کنید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد سیر رنده شده را در آن بیندازید و هم بزنید تا طلایی شود و بوی آن را حس کنید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را انجام دهید.
۶- رب گوجه و تکههای چیلی را اضافه کنید و با دمای متوسط کار را ادامه دهید تا مخلوط کاراملی شود.
۷- گوجهفرنگیها را اضافه کنید، بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه بجوشد. گاه گاه آن را هم بزنید.
۸- سس را از روی حرارت بردارید و آن را با عسل و نمک مزهدار کنید و در مخلوط کن بریزید یا بگذارید سرد شود و با هم زن معمولی هم بزنید.
۹- بعد از ۳ ساعت و زمانی که حجم خمیرها ۲ برابر شد، آنها را کف ماهیتابهها به آرامی پهن کنید و با انگشتهایتان به آرامی روی آن را صاف کنید.
۱۰- پیتزاها را درست کنید. فر را با حرارت ۴۵۰ درجه داغ کنید. خمیر را به آرامی به لبههای ماهیتابه بکشید، اگر تا حالا تا لبههای آن بالا نیامده است. با استفاده از قاشق، ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سس را روی خمیر بریزید و به آرامی روی خمیر را بپوشانید. موزارلای کمچرب را روی خمیرها بپاشید. سپس آنها را با موزارلای تازه و فلفل دلمهای، تزیین کنید. ارگانو یا پونه کوهی بپاشید و کمی روغن زیتون بمالید.
۱۱- پیتزا را در طبقه میانی فر بگذارید. اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه یا در این حدود بپزد. از یک کاردک استفاده کنید و گاهی زیر پیتزا را چک کنید. وقتی خمیر طلایی شود، پنیر آب شود و رنگ قهوهای بگیرد پیتزا آماده است.