به گزارش همشهری آنلاین، پاستا یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیب بسیار عالی با گوشت گاو ایجاد میکند و یک سس خامهای به نام بشامل هم دارد که طعم اصلی غذا را ایجاد میکند.
مواد لازم برای ماکارونی با سس بشامل
۶۸۰ گرم پاستای خشک
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
مواد لازم برای آمادهسازی گوشت
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قاچ خورده متوسط
۲ حبه سیر له شده
۹۰۰ گرم گوشت گاو
یک قاشق چای خوری نمک
یک فنجان سس گوجه فرنگی
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
۴ فنجان شیر
نصف فنجان آب گوشت مرغ
۱۱۳ گرم پنیر موزارلا با رطوبت کم
یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل
دمای گاز را روی ۴ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. ظرفی که قرار است آشپزی را داخل آن انجام دهید؛ به کمی روغن زیتون آغشته کنید. کمی آب نمک داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس پاستاها را به آن اضافه کنید و بپزید و هم بزنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به آن اضافه کنید.
برای آماده کردن گوشت: یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. شعله را روی حالت ملایم قرار دهید.
پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سیر را اضافه کنید و تا جایی آن را حرارت دهید که بوی سیر بیرون بزند که حدوداً بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد.
در نهایت گوشت را اضافه کنید و گوشت را تا جایی بپزید که قهوهای رنگ شود.
نمک و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر آن را بپزید تا کل آب گوشت تبخیر شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و جعفری را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید.
طرز تهیه سس بشامل
داخل یک ماهیتابه بزرگ کره را آب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مقداری آرد داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا رنگ طلایی پیدا کند.
کمی نمک و جوز هندی به آن اضافه کنید و به آرامی شیر را داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا مواد گوله گوله نشود.
سپس آب گوشت را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود و ترکیبی غلیظ به دست آید.
حالا آن را از روی حرارت بردارید، پنیر موزارلا را اضافه کنید تا نرم شود.
در یک کاسه کوچک یک عدد تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و سس بشامل داغ را به آن اضافه کنید. دوباره ترکیب تخم مرغ با سس را داخل ماهیتابه بریزید.
آغشته کردن پاستا به سس
نصف پاستای پخته شده را داخل ظرف بریزید. ترکیب درست شده با گوشت قرمز را روی آن بریزید.
دوباره پاستاها را به آن اضافه کنید و روی گوشت قرمز قرار دهید و یک لایه کامل سس بشامل بریزید.
حالا آن را داخل اجاق گذاشته تا حالت حبابی و طلایی پیدا کند که ۳۰ الی ۴۰ دقیقه طول میکشد. قبل از برش و مصرف، حداقل ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
منبع: خبر فوری
نظر شما