تست فرانسوی با نان تست و تخم مرغ، صبحانه بسیار خوشمزه‌ای است. در روش معمول تست فرانسوی نان تست را در تخم مرغ هم‌زده خیس می‌کنند و بعد آن را سرخ می‌کنند. اما در دستور پخت تست فنجانی نیازی به سرخ کردن نیست و سالم‌تر به نظر می‌رسد.

به گزارش همشهری آنلاین، برای پخت این شکل ساده و سریع تست فرانسوی نیاز ندارید ظرف‌های زیادی کثیف کنید یا زمان طولانی را صرف کنید. در این دستور پخت فقط از مایکروویو استفاده می‌کنید و بنابراین پخت آن برای بچه‌های بزرگتر هم خطرناک نیست. تمام مواد آن هم در یخچال است یا در کابینت‌ها که در دسترس هستند. برای این تست فنجانی می‌توانید از هر نان تست، باگت یا نان‌های دیگری که در خانه دارید، استفاده کنید.

وقتی که این تست فرانسوی از مایکروویو بیرون آمد، یک تکه کره روی آن بگذارید. بگذارید روی نان‌های مکعبی تست شده آب شود و بعد روی آن شیره افرا بریزید. این می‌تواند یک صبحانه سریع و عالی باشد.

مواد لازم و طرز تهیه تست فرانسوی فنجانی

یک چهارم فنجان شیر
یک تخم مرغ بزرگ
نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک
یک فنجان نان تست که تکه شده و به شکل مکعب‌های کوچک درآمده
یک قاشق چای خوری کره
یک قاشق غذاخوری شیره افرا

۱- در یک کاسه کوچک شیر، تخم مرغ، عصاره وانیل، دارچین و نمک را هم بزنید.

۲- تکه‌های نان را در این مخلوط بریزید و بگذارید برای یک دقیقه خیس بخورند.

۳- نان‌ها را با یک قاشق در یک فنجان بریزید. (تمام باقی مانده مخلوط شیر و تخم مرغ را هم در فنجان بریزید) فنجان را برای ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید.

۴- روی آن یک تکه کره و شیره افرا بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.

برچسب‌ها