بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم نکاتی را خوانده‌اید؛ در این مطلب با قسمت‌های مختلف محصولات کشاورزی آشنا می‌شوید که بیشترین حجم از سم کشاورزی را در خود حفظ می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر فوری، بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده‌اید. در ادامه با قسمت‌های مختلف محصولات کشاورزی آشنا می‌شوید که بیشترین حجم از سم کشاورزی را در خود حفظ می‌کنند.

گوجه‌فرنگی

اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ  گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید، چون سم اضافه داخل این قسمت‌ها تجمع یافته است.

خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید، چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد.

هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن بر اثر استرس و... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست.

سیب‌زمینی

هر چه  سیب‌زمینی  بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب‌زمینی ریزتر سالم است. همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید.

پیاز

حتما پیاز رنگی خریداری کنید، زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند، بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی کوچک خریداری کنید.

مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید، زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است.